IQOS anders roken - www.de-kempenier.nl

Alls voor de roker!
Limtaco
Title
Ga naar de inhoud
18+
Zonder id Nix

IQOS anders roken

IQOS
€49,00

Nu bij ons verkrijgbaar

NIEUW!

IQOS ORIGINALS DUO € 49,00

Nieuwe kleur, dezelfde unieke IQOS ervaring

Vided Turquoise
Heets smaakomschrijving

Beste klant van wegen de tabaks wet in Nederland
mogen wij helaas hier geen omschrijving van doen.
Voor meer infomatie over heets kunt u kontackt op
nemen met de winkel. tel: 0475-321802.
E-Sigaret
IQOS startersets

De meeste alternatieven voor het roken worden gekenmerkt door het feit dat er geen verbranding plaatsvindt. Bij e-sigaretten wordt een vloeistof verwarmd waardoor er een damp vrijkomt, al dan niet met nicotine. Nicotine zit van nature in tabak. Bij e-sigaretten met e-liquids wordt nicotine aan de vloeistof toegevoegd. Er zijn verschillende apparaten op de markt om tabak te verwarmen. In Nederland is IQOS het enige product dat tabak verwarmt. De HEETS iqos navullingtabak-en mentholsticks zijn speciaal ontwikkeld voor IQOS Startersets. IQOS is met 20 jaar wetenschappelijk onderzoek ontwikkeld door Philip Morris als alternatief voor roken.
Het systeem om tabak te verwarmen bestaat uit een elektronisch apparaat dat de tabak verwarmt en de tabaksticks die in het apparaat schuiven. De tabaksticks bestaan uit een filter en tabak, en zijn beschikbaar in een aantal tabak-en menthol varianten van verschillende intensiteit. Het gebruik van echte tabak zorgt voor een authentieke smaak. Tabak verwarmen komt qua beleving dicht in de buurt van roken. Ook qua ritueel is het gebruik van een tabakstick vergelijkbaar met roken–meteen start en een einde –en duurt het ongeveer net zo lang als het roken van een sigaret. Dat verklaart de hoge slaagkans om volledig over te stappen op een beter alternatief met verwarmde tabak.
Het principe van verwarmde tabak is heel eenvoudig. De tabaksticks worden verwarmd door het apparaat waardoor er een nicotinedamp vrijkomt, zonder verbranding. Zo komen wel nicotine en aroma-bestanddelen vrij, maar niet de verbrandingsproducten. De meest schadelijke bestanddelen in de rook van een sigaretzijn het resultaat van de verbranding van tabak. Tabak verwarmen is niet risicovrij. Verwarmde tabak en e-sigaretten zijn alleen een betere keuze voor volwassen rokers en dus niet bestemd voor niet-rokers.

Uitleg Heat-not-burn

Alternatieven voor roken worden gekenmerkt door het feit dat er geen verbranding plaatsvindt. Bij de meeste e-sigaretten wordt een vloeistof verwarmd waardoor er een damp vrijkomt, al dan niet met nicotine. IQOS verwarmt geen vloeistof maar een tabakstick. Hierbij komen ook de nicotine en aroma-bestanddelen vrij, zonder verbranding. Daarom heet dit type e-sigaret “Heat-not-Burn”, wat letterlijk wil zeggen: verwarmen zonder te verbranden. De meest schadelijke bestanddelen in de rook van een sigaret zijn het resultaat van de verbranding van tabak. Verwarmde tabak en e-sigaretten zijn een betere keuze voor volwassen rokers maar niet bestemd voor niet-rokers.
Een Heat-not-Burn systeem bestaat uit een elektronisch apparaat enerzijds en tabaksticks anderzijds. Tabak verwarmen lijkt qua ritueel erg op roken. Dit komt omdat tabaksticks, net zoals een traditionele sigaret, bestaan uit een filter en echte tabak. Het gebruik van echte tabak zorgt voor een authentieke smaak. Het gevoel van roken dus, maar met de eigenschappen van vapen.
IQOS is momenteel het enige product op de (Nederlandse) markt dat tabak verwarmt. De tabakssticks voor IQOS zijn verkrijgbaar onder de merknaam HEETS. IQOS en HEETS werden ontwikkeld door Philip Morris International op basis van 20 jaar wetenschappelijk onderzoek.
IQOS 2.4 Plus is het basismodel, waarbij de laadtijd tussen elke tabakstick ongeveer 4 minuten bedraagt.
Met de IQOS 3 Duo kunnen 2 tabaksticks na elkaar gebruikt worden zonder herladen.
Terug naar de inhoud